• IT Business Light

    - et moderne, gennemprøvet økonomisystem

IT Business Light

Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for vores kunder. IT Business Light er for dig, der gerne vil i gang med det samme.

IT Business Light er et moderne, gennemprøvet økonomisystem til de virksomheder der ønsker et helt enkelt økonomisystem til at holde styr på bogholderiet.

IT Business Light er for dig, der vil i gang med bogføringen med det samme, og ikke gider tidskrævende og besværlig installation og opsætning.

IT Business Light er udviklet af Focus-IT, der er blandt de førende professionelle udbydere af softwareløsninger til revisionsbranchen.

Programmet kan enten installeres lokalt hos jer, eller vi kan tilbyde at hoste det på vores server. Dermed er der fuld integration mellem os, og vi sørger for at der køres daglig backup.

Et af vores mål er at yde kunderne den bedste support, og du kan til enhver tid kontakte os via mail eller telefon for hjælp og vejledning.

Kontakt os for yderligere information og en evt. demo af IT Business Light.

Udover IT Business Light servicerer vi naturligvis også de øvrige økonomisystemer på markedet: Navision C5, Summasummarum, e-conomic m.fl.

Systemkrav

  • Windows 2000, XP eller senere.
  • Min. 500 MHz Pentium processor.
  • Min. 128 MB RAM
  • Min. 200 MB harddisk plads fri til program og data.
  • Skærmopløsning med 1024 x 768 punkter eller højere.
  • Mus og Windows-printer.
  • Internetadgang og e-mail er nødvendig (min. ISDN - helst ADSL.)
  • Hvis man vil udnytte valgfri integration til Microsoft Office-programmer forudsættes min. Office version 2000.

Online Support

Du vil til enhver tid kunne finde hjælp og vejledning, hvis behovet opstår, for vi er online alle ugens hverdage. Du kan kontakte os via e-mail, men du er naturligvis også velkommen til at ringe.

Sådan kommer du i gang

IT Business Light er for dig, der vil i gang med bogføring med det samme, og ikke gider tidskrævende og besværlig installation/opsætning. Med IT Business Light får du en grundig og omfattende online-hjælp stillet til rådighed, du til hver en tid kan benytte med fordel.

 

Bestil 30 dages uforpligtende prøvetid på tlf. 8660 3550 eller send en e-mail til din kontaktperson - så kommer vi ud og hjælper dig igang!