• IT Business Light

    - et moderne, gennemprøvet økonomisystem

IT Business Light

Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for vores kunder. IT Business Light er for dig, der gerne vil i gang med det samme.

IT Business Light er et moderne, gennemprøvet økonomisystem til de virksomheder der ønsker et helt enkelt økonomisystem til at holde styr på bogholderiet.

IT Business Light er for dig, der vil i gang med bogføringen med det samme, og ikke gider tidskrævende og besværlig installation og opsætning.

IT Business Light er udviklet af Focus-IT, der er blandt de førende professionelle udbydere af softwareløsninger til revisionsbranchen.

Programmet kan enten installeres lokalt hos jer, eller vi kan tilbyde at hoste det på vores server. Dermed er der fuld integration mellem os, og vi sørger for at der køres daglig backup.

Et af vores mål er at yde kunderne den bedste support, og du kan til enhver tid kontakte os via mail eller telefon for hjælp og vejledning.

Kontakt os for yderligere information og en evt. demo af IT Business Light.

Udover IT Business Light servicerer vi naturligvis også de øvrige økonomisystemer på markedet: Navision C5, Summasummarum, e-conomic m.fl.